söndag 22 november 2009

Tjuvstart med julpyntet

För någon månad sedan hade jag ett ljusparty här hemma och då föll jag för en ljusstake som egentligen inte är min stil men som jag bara skulle ha! Dock var den lite för dyr för mig men som tack för kvällens goda förtjänst fick jag välja varor till ett visst värde helt gratis. Valet blev några juldoftande ljus och den undebara ljusstaken. Så när den kom för 2 veckor sedan fick det åka upp i köket direkt, och nu tänds den varje kväll och den glittrar helt underbart. Tanken är att min dotter ska få ha den på sitt rum när hon blir större, den blir hennes allra första julpynt, men tills dess får den stå i köket så jag också kan njuta av den.
Ha en fortsatt trevlig söndag! Bara en vecka kvar...


2 kommentarer:

lolla sa...

hejsan
det där var ett bra val när du hade ljusparty den är jättefin och du har den kvar i mååånga år.
kramar lolla

Jultider sa...

Jättefin ljusstake