lördag 7 november 2009

Tjuvstart med julen!


Ja igår passade vi på att tjuvstarta lite med julen här hemma. Lilltjejen blev 6 månader så vi hade ett litet kalas med de närmaste där vi bjöd på glögg, pepparkakor och grönmögelost, MUMS! Sen hade jag fått mina ljus om jag beställt från PartyLite (bara juldofter såklart) så jag tände några ljus med doft av clementin och nejlika. Jag hade också fått en ljusstake (som jag valde för de pengar som jag fick välja saker för eftersom jag var värdinna och det såldes väldigt bra på visningen jag hade) som är såå söt, en pepparkaksljusstake som absolut inte är min stil men den glittrande så fint så jag blev helt såld! Tyckte det var onödigt att ställa ner den bland julsakerna så den fick komma upp på en gång. Sist men inte minst blev det lite julmusik, en av mina favvoskivor med Shirley, Sanna och Sonja. Tycker ni att det är okej att tjuvstarta lite med julen eller är ni stenhårda på 1 advent?

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag tycker man kan tjuvstarta med lite glögg och musik mm, dock inte för mycket. Pyntet och mycket av baket mm håller jag på till slutet av november. Börjar man inte med allt juligt fören först advent hinner man ju inte med allt mysigt. Det har en tendens att bli väldigt intensivt...så en mjukstart i november är helt klart inte fel!

julswappen sa...

MUMS! :)
Jag fyller år den 22:a och då brukar jag alltid bjuda på bla lussekatter och pepparkakor. :)

Kramis
M I N D I - julswappen :)

Elin - Julbloggen sa...

Jag har oxå tjuvstartat ;) hihi!

MmeKnorr sa...

Klart man får smyga igång lite smått. Vi drack glögg på måndag kväll. Det var så himla gott! Julmust har vi druckit ett par gånger. Det jag INTE tycker är okej att börja med redan nu är att ta fram tomtar tex. Men sånt som bara känns adventigt ... Ljusslingor, mossa, vita saker ...Ha det bra! /Jenny

Jultider sa...

Jag tycker det är helt okej att tjuvstarta lite. Jag har precis gjort färdigt mina julgardiner och när jag testade dom för att se hur det blev så tyckte jag att det blev så bra så jag lät som sitta, så jag har med tjuvstartat julen.