tisdag 24 november 2009

Julmarknad på Färna Herrgård

Förra helgen blev det ett besök på Färna herrgård där de hade julmarknad. Personligen måste jag säga att det mest fanns skräp där och julstämningen var likamed noll. Ingen julmusik och regn är inga bra förutsättningar för julkänsla. Och inte heller hittade jag någon marsipangris som var en av anledningarna till att jag åkte dit. Dock gjorde jag några andra fynd, köpte två ulltomtar som jag gillar starl. en liten och en stor. En till mig och en till dottern.

´.Har nu börjat julpynta lite smått här hemma, ska lägga ut bilder lite senare. Vill inte tjuvstarta allt för mycket innan advent men lite har jag tagit fram för att det inte ska blir för stressigt i helgen.
.
OBS: Bara 1 månad kvar till julafton idag!=)
.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

2 kommentarer:

Hanneles jul sa...

Mysig vit tomte.
Allt som inte är vitt, är inte skräp :)

Elin - Julbloggen sa...

HAHAHAHAHA första bilden tyckte jag först såg ut som en katt bakifrån, om du fattar ;) hehehe