måndag 30 november 2009

Att göra lista och helgens pyssel!

Foto: Privat
Jag har mycket juligt att göra denna vecka:
1. Baka pepparkakshus
2. Göra minst 1 typ av godis
3: Baka lussebullar
4. Beställa julkort
5. Beställa kalendrar med bilder på min dotter som ska ges till 3 personer i julklapp
.
Jag hann med lite impulspyssel i helgen, gjorde 2 st ljusstakar av gamla kaffekoppar. Blev riktigt nöjd. Tycker det är synd att jag inte hinner lägga ner mer tid på pyssel för det är riktigt kul. Inspiration till ljusstakarna fick jag av en av mina favoritbloggar, så det lönar sig att läsa bloggar!
.
Vi får väl se hur det går med detta, har mycket i skolan just nu tyvärr, men jag återkommer med bilder. På fredag bär det av till Stockholm, jag om sambon åker upp och bor på fint hotell 2 nätter. Vi kommer fylla dagarna med julshopping, julmarknad på Skansen, jul på Hallwylska palatset och bara ta det lugnt och ladda batterierna.
.
Ha en bra dag!
.
Foto: Privat

2 kommentarer:

MmeKnorr sa...

Hoppas ni får trevligt i Stockholm! Ja, det är en del pyssel nu, jag är glad att jag jobbar deltid så jag kan gå omkring och pynta och pyssla som jag känner för. Trevlig helg och tack för titten i bloggen! /Jenny

Karin sa...

God jul!

Du har väl inte missat Bagerskans julkalender? Fylld med recept, tävlingar och annat juligt!

www.bagerskan.se

Kram Karin