tisdag 20 oktober 2009

Vit jul

Tror ni att det blir en vit jul i år? Den riktiga kylan har inte infunnit sig än, SMHI har lovat snö flera gånger nu men inte en enda snöflinga har dalat ner från himlen. Men även om vi inte får en vit jul utomhus så kommer jag att ha en vit jul inomhus. Vitt är en färg som tilltalar mig när det gäller inredning, gärna blandat med lite grått och silver. Till jul så blir det även lite grönt från naturen och självklart små inslag av rött. Jag ska ta mig ut i skogen snart och plocka mossa, kottar, grenar etc till alla jul arrangemang, lika bra att vara ute i god tid. ...
Dagens bilder från Bo bedre visar exempel på en vit jul inomhus. Hur vackert som helst! Men personligen vill jag gärna ha liiite rött i alla fall, för är det jul så är det.

1 kommentar:

Elin - Julbloggen sa...

önskar mig snö på julafton.. Men det lär väl inte hända...