torsdag 29 oktober 2009

Stockholmstripp


Hej!
Spenderade gårdagen i Stockholm och där hade julen börjat infinna sig. Hittade massor med fint på bland annat Åhléns som jag ska köpa innan jul. Bilderna är från Åhléns hemsida och det var lite av det som jag hittade och tyckte om. Jag och min sambo har bokat en weekend i Stockholm i början av december så då ska det handlas julpynt, vi ska besöka Skansen och Hallwylska palatset (helt undebart när det är julpyntat). Igår köpte vi bara lite julklappar och njöt av allt vackert som fanns i vissa butiker.
.
I övrigt händer det inte så mycket på julfronten, jag sitter mest hela dagarna med rinnande näsa i skolböckerna och pluggar inför tisdagens tenta. Kan inte riktigt fokusera på julen förrän tentan är skriven.

1 kommentar:

Jul i laloland sa...

ÅH, den vita kulan var snygg. Jag missade den på Åhléns i helgen...får bli en tripp till =)