lördag 3 oktober 2009

Paketjakt i Ullared


Nu har vi bokat in en tur till Ullared i november. Det blir jag och sambon som åker. Jag har aldrig varit på Gekås tidigare så det ska bli riktigt spännande. Åker främst dit för alla julsaker och billiga julklappar. Såg en bild från en som hade vart där som hade fotograferat julsakerna som fanns just nu, där fanns det en liten julby med inbyggd belysning med en släde som åkte runt, runt ovanför staden. Skulle vilja köpa en sådan till min dotter, det fanns en likadan här i stan förra vintern för runt 1000-lappen men den här kostade bara 199kr, som hittat! Dessutom ska det ju finnas en Panduro oulet där, passar ju perfekt till årets julpyssel!

2 kommentarer:

JULBLOGGEN sa...

Jaaa ULLARED!! Jag var där för två veckor sedan ungefär... Ska dit snart igen! Julpyntet där är fantastiskt snyggt och billigt!! Köp juldukar, inslagningspapper, julkort och sådant.. Det är prisvärt!!

Dorpan sa...

jag ska åka redan nu den 22 oktober!!! Enbart för julgrejer!! trevlig blogg, lägger till dig på mina bloggar...kika gärna in hos mig=)