fredag 2 oktober 2009

Mysiga oktober

Äntligen är det höst på riktigt! Jag njuter verkligen av kylan och ju kallare det blir, desto närmare kommer vi den första snön. Det är bara att hoppas att snön kommer tidigt i år och att det blir en vit decembermånad. Jag har inte riktigt satt igång med julplanerandet men eftersom det är så mycket som ska hinnas med är det bra att vara ute i god tid. Ska sätta mig ner med kalendern och boka in allting så att det blir lite struktur på det hela. Brukar aldrig hinna med allt jag vill göra just för att jag skjuter på det för länge. Ska försöka att hinna med minst en julmarknad i år, antingen blir det Taxinge slott eller Skansen. Har inte besökt någon av dem tidigare så är det någon som ni rekommenderar?

Hittade några fina bilder som fotogafen Mari Eriksson har tagit. Tyvärr så firar inte vi jul hemma hos oss så än så länge behöver jag inte oroa mig för dukningen men när det väl blir dags så ska jag plocka fram dessa bilder och inspireras.

Ha det gott så länge!


1 kommentar:

Anonym sa...

Taxinge julmarknad är väl värt ett besök, Som att kliva in i en annan värld=)
Men kostar det så smakar det väldigt dyrt att parkera bilen och så men ändå såå mysigt

God jul*