fredag 16 oktober 2009

Fler juliga hem

Jag kan spendera timmar på att kolla på hur det ser ute hemma hos andra människor i tidningar och bloggar, speciellt hur de har det runt jul. Jag önskar att man kunde ha det lika fint och stämingfullt som det är på alla bilder. Under december månad gör jag mitt yttersta för att inte ha stökigt och rent av kaosartat som det kan vara ibland övriga året. Men det blir ju lätt så med leksaker överallt, djurhår, träningskläder, jobbarkläder, räkningar, kurslitteratur, atneckningar etc. Inte alltid lätt att hålla tipp topp hemma men vad gör det? Inget hem är perfekt! Och än är det ju inte december så jag slänger en handduk över diskberget, tänder några doftljus och kryper ner i soffan med hela familjen och har lite fredagsmys. Disk, tvätt och städ kan vänta tills på söndag=)
Ha en trevlig helg!

Samtliga bilder kommer från Sköna hem!

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Ja, de där bilderna är jättevackra. Jag älskar också att kika runt i bloggar och tidningar för att se hur folk har det just kring jul, det ger mig så otroligt mycket inspiration. Men som sagt, inget hem är perfekt jämt och i just tidningar som Sköna hem är ju alla hem otroligt stylade, det ligger nog både leksaker och träningskläder utspridda över de där golven i vanliga fall :)

Elin - Julbloggen sa...

Sååå läckert!