onsdag 14 oktober 2009

ca 10 veckor kvar...

Ja nu börjar det verkligen att dra ihop sig, inte allt långt kvar till jul. Men mest längtar jag till advent, tiden före jul är alltid mysigast. Jag skulle så gärna vilja sätta igång med allt redan nu men jag har som regel att inte tjuvstarta med varken julmusik eller pyssel.
...
Ingen snö inatt heller men tydligen har det snöat i Stockholm så då är snön inte allt för långt borta=) Förkylningarna har hittat hem till oss idag, både jag och lilltjejen är sjuka. Det är så typiskt för jag hade tänkt gå igenom vad som ska göras fram till jul och vad som ska inhandlas, nu blir det istället till att krypa ner i soffan och kolla på film, har några julfilmer som jag inte sett på länge=)
...
Dagens bilder har jag hittat på Sköna hems hemsida, det är från ett vackert hus i Nora. Skulle verkligen vilja våga mig på att göra ett sådant vackert pepparkakshus men jag är rädd för att jag saknar tålamod. Kanske skulle börja med något lite mindre projekt=) Gottebordet är i en klass för sig, så försöka få till något liknande i år.
...

4 kommentarer:

Cecilia sa...

De där bilderna älskar jag också, ha sparat allihop i min "jul-mapp" på datorn. Så ska en riktig jul se ut! :)

Cecilia sa...

De där bilderna älskar jag också, ha sparat allihop i min "jul-mapp" på datorn. Så ska en riktig jul se ut! :)

Tina´s Jul sa...

Ett sådant pepparkakshus skulle jag också vilja ha men precis som du skrev tålamodet lär nog inte klara av det. :-)

Elin - Julbloggen sa...

Underbara bilder....*drömmer sig bort*