onsdag 2 september 2009

Julkonsert!


Funderar stark på att gå på julkonsert i år om jag lyckas lura med mig min sambo. Köpte en julskiva förra året med Shirley Clamp, Sanna Nielsen och Sonja Aldén och det var helt underbar, den gick varm hela december. Blev så glad när jag såg att de skulle göra en julturné och kommer besöka både Örebro och Västerås (Jag bor mitt emellan dessa städer). Men som sagt, sambon måste övertalas först innan det bokas biljetter.


Kram på er

3 kommentarer:

Amorsken sa...

Jag har gett min mamma biljett till konserten i födelsedagspresent så hon och jag ska gå i Linköping. det kommer bli super tror jag. Såg deras tv-show förra året och det var fint och stämningsfullt.
Hoppas du får med sambon, annars får du dra med någon kompis eller som jag, en mamma!
/Jessica

Amorsken sa...

http://julilaloland.blogspot.com/
där hittar du mig om du vill läsa en till julblogg =)
/jessica

Sofie sa...

Kul med julkonstert! Den skivan ska jag försöka få tag i =)