onsdag 12 augusti 2009


Hej alla julfantaster!

Jag har börjar smygläsa andra julbloggar nu för jag känner att jullängtan sakta smyger sig på trots att sensommarvärmen trycker utanför fönstret. Jag har vart fruktansvärt dålig på att uppdatera den här bloggen de senaste åren, det är så mycket som har kommit i mellan. Men i år är jag riktigt taggad, har redan börjat planera årets julpyssel. Har skaffat en nya kamera vilket gör det ännu roligare att blogga och i år har jag också en liten dotter (som visserligen bara kommer vara ca 7 månader i december) som gör att julen blir ännu mer speciell. Så nu ska jag försöka smyga igång bloggen lite smått för att sedan öka tempot ju närmare jul vi kommer.
.
Tillägg:Bilden vet jag faktiskt inte vart den kommer ifrån, den har legat i min dator länge. Men vacker är den, funderar på att göra en sådan krans i år om tiden räcker till.


1 kommentar:

Cecilia sa...

Vad underbart att se lite nya inlägg poppa upp på favorit-julbloggarna redan nu :) Jag förstår att julen känns extra speciellt efter att man fått barn ... Jag minns ju min egen barndoms jular, om inte annat!