måndag 30 juni 2008

Mindre än 6 månader kvar..

Ja tänk vad tiden springer iväg ju äldre man blir. Jag har lite smått redan nu börjat längta efter julen, det beror nog mest på att det inte alls blev som jag tänkt mig förra året. Min jullängtan var som bortblåst så jag hade varken ork eller lust att julbaka, slå in paket, pynta... allting kom av sig. Vad detta berodde på är bl.a. en impulsiv flytt tillbaka till min hemstad, en separation som i och för sig var mitt val men lika jobbig ändå, försämrad ekonomi och lite annat som förstörde julstämningen. Det är också därför min blogg dog ut, jag ber om ursäkt för det. Nu är jag tillbaka med nya tag och ny inspiration, hoppas att det håller hela vägen. Problemet är att det inte blir någon riktig uppladdning inför julen i år heller, jag åker nämligen till Australien i augusti och kommer hem strax innan jul. Men jag lovar att göra mitt bästa för att uppdatera bloggen.

Härligt att se att jag fortfarande har några få dagliga besökare. Det måste ju betyda att fler än jag har börjat längta till julen 2008.

Kram

6 kommentarer:

Efwa drömmer om Provence sa...

Vet inte hur jag hamnade här mitt i sommaren men jag älskar också julen och i framtiden kommer jag att ibland fira jul i Provence.

Lavendelkvisten sa...

Tänk, jag tänkte också på julen bara häromdagen - och längtar faktiskt också lite tills dess!

Så härligt att du ska åka till Australien, det är ett underbart land. Har själv varit där och skulle gärna åka dit igen. Berätta gärna lite mer om vad du ska göra där och vart du ska åka...

Kram Åse

Annika/Julhuset/Selmastorp sa...

Kan aldrig bli för mycket av julen, lycka till i Australien och kanske det kommer lite julblogg där nerifrån.

Hanneles paradis sa...

Det var ett hopp :)

Anonym sa...

Hej Eva här

Jo jag längtar ochså lite men söker nu modernare advensstake kul om du har några tips att ge samt nåt i stilren design som man kan ha som detalj.

gillar ej lull lull o krims krams.
skulle jättegärna vilja veta bra jul böcker
tack för du kom tillbaka
kram Eva

lottens vita och gröna sa...

hallå älskar med julen, kul att du är tillbaks! varmkram lotten