tisdag 4 september 2007

Välkomna hit!

Hejsan! Jag inviger härmed min julblogg. Tanken är att jag under hösten och fram till jul ska kunna ge er julinspiration i form av bilder, recept, tips på julpyssel och annat smått och gott. I vanliga fall skriver jag inredningsbloggen www.imittvitahem.blogspot.com men från och med november tar jag en paus från inredningsbloggandet och istället ägnar mig åt min julblogg.

Anledningen till att jag har valt att starta den här bloggen är att jag är en fanatisk julälskare! Jag älskar allt som har med julen att göra. Så kika gärna in här igen när höstmörkret har kommit krypande ordentligt och tankarna börjar söka sig fram till december.

Ha det bra!

3 kommentarer:

Elaine sa...

Vad trevligt med en julblogg. Som en julälskare av stooora mått kommer jag att titta in ofta till dig......
Klem!

Granne med Selma sa...

Hit kommer jag att komma ofta. Vilket underbart initiativ! Tack och stor kram från mig!

Tilda sa...

Oooh jag älskar julen! Och traditioner av olika slag. Tycker om högitder över huvud taget, men framförallt julen.

Kika gärna in på min högtidsblogg:
http://hogtider.blogg.se