torsdag 13 september 2007

Vad vill ni läsa om i julbloggen?Hej allihopa! Va kul att ni är några stycken som har hittat hit. Det finns tydligen fler än jag som börjat längta efter julen, härligt! Idag har jag börjat fundera på vad som ska hinnas med under julmånaden och det är en hel del, tyvärr brukar det bli så att orken och tiden inte räcker till för allt men jag ska i alla fall göra ett tappert försök. Satt också och kollade igenom alla recept jag har på julgodis, bakning och liknande och det fanns massor som måste provas i år. Jag kommer lägga ut alla mina favoritrecept senare och ni får gärna dela med er av era. Kom gärna med tips på vad ni vill se i julbloggen, alla önskemål ska jag försöka att tillgodose.

Den underbara ljusstaken ovan köpte jag på julrean förra året efter jul så den ska invigas i år. Jag vette sjutton om jag kan göra den lika fin som på bilden men jag ska göra ett försök.

Ha en bra dag!

8 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Den ljusstaken var otroligt vacker!! Var kommer den ifrån? Och pepparkaksformarna var ju urkul:-)

Jag älskar julen och ska frossa i din blogg i höst:-)

Susanne

Jorunn sa...

Nydelig lysestake.
Hva vi vil lese om i julebloggen? Alt som har med jul å gjøre *smiler*! Jeg synes det er koselig å følge andre sine juleforberedelser jeg, bakst, pynting, planlegging av julegaver, adventstid, julekort osv.

Thulan sa...

brunkullan: Välkommen hit och va kul att du gillar ljusstaken. :-) Jag köpte den från nätbutiken hemljuvahem, den var ganska så dyr från början och hade den inte kommit på rean så hade jag nog inte köpt den. Du får hålla koll i nätbutikerna till jul, den dyker säkert upp någonstans. Längtar verkligen tills jag kan ha den framme, det är ju nästan så att man vill ha den uppe året runt :-)

jorunn: Kul att du också hittade hit. Tack för alla tips om vad jag ska ta upp i bloggen, jag lovar att berätta/visa mer av mina julförberedelser som bakning, julklappar, julpyntning, julkort m.m. :-)

Sanna sa...

Gillar din blogg! Är ju jultokig. :) Om jag fick önska skulle jag be om att du inte skrev kursivt, jag tycker det är jobbigt för ögonen att läsa. Sen skulle lite julshoppinglänkar vara kul (kommer väl fler shoppingsajter lite längre framåt jul) och gärna länkar till var du hittat bilder och prylar. Keep up the good work!

Anonym sa...

vad kul med en julblogg, verkligen!! Jag älskar också julen med pynt och allt som hör till! Stilen du skriver med är lite svår att läsa så jag skulle ge som tips att byta till en mer lättläst.

Signes vind sa...

åhh vad jag längtar till jul när jag kommer in på din blogg!
Jag läser gärna om julpyssel, julgodis, förberedelser som man snart kan börja med så man slipper jäkta så i december.
Gillar inte att det är så mörkt på kvällarna nu så jag behövermycket pyssel att underhålla mig med ;-)

Maria sa...

instämmer med de andra, kul med jul=)! Är också lite smått galen i den. Ska bli kul o se vad du hittar på. Julkklappstips till Mamma, Pappa, storebror, Lillebror, pojkvän och mor o farföräldrar skulle inte sitta fel! Själv skulle jag slå ett slag för vackra, praktiska och snygga saker från Granit!

Anonym sa...

5379 besökare tycker det är kul med vit jul