måndag 17 september 2007

Tack för alla tips!


Tack så jätte mycket för alla tips på julböcker! Min lista har utökats och jag återkommer med fler boktips när jag har köpt några fler. En bok som jag verkligen ser fram emot är boken "Vinterns söta" som släppt i oktober, det är systrarna bakom boken "Två systrars söta" (min favoritbok när det gäller sötsaker) och där kan man nog få många bra recept till julbaket.

Mina tuffa pepparkaksformar kom idag, helt underbara! Så i år blir det pepparkaksbak för första gången på några år.

Bilden ovan kommer från min samling av gamla antika julkort.

Ha en bra kväll!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag är nyfiken på var du beställde pepparkaksformerna.

Karin sa...

Vilken kul idé med en julblogg! Nu har jag också hittat hit :) Jag var på ikea igår och då var dom i full gång med att plocka upp julsakerna :) Det är bra att vara först där eftersom det gärna blir lite urplockat. Är som du, ute efter lite ljusslingor. Dom brukar ha fina såna ibland :)
Kram karin

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Åh vilken perfekt idé med en julblogg! Jag kommer ganarenterat hit ofta :-) Redan nu fick jag ett grymt sug efter pepparkaksdeg, när jag såg dina formar.. Ojoj, hur ska detta sluta.
Jag vill hemskt gärna läsa boktips, som i ditt förra inlägg. Sedan ser jag gärna bilder på hur folk har pyntat sina hem, och gärna gammeldags julkort (tycker de är så fina) Recept är ju inte heller fel. Och gärna shoppingtips på allt som hör julen till. Hoppsan det blev visst en hel del önskemål :-)

Thulan sa...

anonym: Jag köpte pepparkaksformarna på Ebay, vet inte om de finns att få tag i här i Sverige.

karin: Åh då måste jag skynda mig till IKEA, för precis som du skriver så gäller det att vara där tidigt så att det inte hinner bli urplockat.

amoroso: Tack för alla tips, ska göra mitt bästa för att tillgodose dina önskemål :-)

Sanna sa...

Jag köpte mina på www.coolstuff.se så de finns att hitta även i Sverige. :D

Hanneles jul sa...

Jag älskar pepparkaksformar, har många...