söndag 9 september 2007

Ännu mer tjuvstart!Tanken var att jag inte skulle börja julblogga förrän i oktober men jag kan inte hålla mig, det är ju så kul! Jag var på formex förra helgen och i varenda monter var det jul och det var så underbart! Det är kul att se vad alla inredningsgrossister har för julsaker i år, tyvärr hittade jag inte så många bilder förutom den här över som kommer från House doctor. Längtar verkligen tills alla saker börjar dyka upp i butikerna. IKEA brukar ju vara först ut med julsaker, är det någon som vet när de brukar börjar sälja julsakerna?

Hoppas att ni har haft en kanonhelg!
På återseende!
Kram

2 kommentarer:

Elaine sa...

En gång i sista halvdelen av oktober börjar julen på Ikea här i Oslo. Hoppas de har lite kul pynt i år, tycker det har varit ganska tråkig julpynt på Ikea de sista åren. Plantagen har också tidig jul, där brukar det finnas mycket kul för stora och små........
Klem!

Tomtens Dotter sa...

IKEA har redan tagit fram pyntet :-)