måndag 10 september 2007

Tidig julshopping!Idag har jag julshoppat lite. Tycker att det finns så många amerikanska pepparkaksformar som är lite roligare och ovanligare än de svenska, så därför har jag letat upp några stycken som jag vill köpa i år. Men eftersom frakten ofta kan bli ganska dyr så köper jag lite i taget. Dessa formar ovanför fick jag billigt, betalade 1,30 dollar för alla tre och med frakt inräknat så blev det ungefär 100kr. Tänk vad kul att lägga en pepparkaka med bitmärken på ett fat med en massa andra pepparkakor, kul att se om någon reagerar om de får en med bitmärken och om de lägger tillbaka den eller inte.

Ha en bra dag!

7 kommentarer:

Signes vind sa...

Hur läckra som helst - vill också ha!!!
Vilken kul idé med julblogg - hit kommer jag att komma under hela hösten.
Idag är det 104 dagar kvar till julafton!

Jorunn sa...

Så koselig med juleblogg!!
Jeg elsker julen og kommer til å følge nøye med hva du foretar deg her inne.

Thulan sa...

Va kul att ni har hittat hit, ni är så välkomna tillbaka :-)

Sanna sa...

Tokroliga formar! Jag beställde mina i tisdags och fick dem redan igår! JÄTTEFINA! *glad*

Mia sa...

Hihi, jätteroliga pepparkaksformar! Vad hittade du dina?

Thulan sa...

Ja visst är de jätte roliga! Jag köpte mina på ebay, visste inte om de gick och få tag på i Sverige, har aldrig sett dem här hemma.

Sanna sa...

Lägger samma kommentar här dvs. att jag beställde mina på www.coolstuff.se *tipsar* Snabbt gick det att få dem också! :)